Ceramic Visions

De Ceramic Visions formule wordt verkocht door speciaal geselecteerde dealers, verspreid over heel Nederland. Deze dealers geven advies, leveren kwaliteit en bieden service rondom het totaalproduct tegel. Ceramic Visions voert een lijn van exclusieve Italiaanse en Spaanse topmerken

Ceramic Visions dealer worden?

Wilt u dealer worden? Kom meer te weten op de website van de Eurovitegroup

 

Merken Ceramic Visions: Casalgrande Padana, Ceramica Saloni, Serenissima en Cercom

Casalgrande Padana; sinds 1960

Sterke onafhankelijke industriële onderneming. Gespecialiseerd in de productie van Porceleine door en door vloertegels, variërend van formaat 15x15 tot 90x90 of zelfs 90x180. Casalgrande Padana produceert niet alleen tegels voor huiselijk gebruik, maar is ook specialist in tegels voor projecten, utiliteitsbouw en openbare ruimten (intensief belastbaar). Ook voor zwembaden heeft Casalgrande Padana een complete zeer competitieve range zwembad tegels beschikbaar, met alle benodigde hulpstukken en antislip waarden. Ook voor o.a. trein- en metro stations heeft de fabriek speciale tegels, speciaal ontwikkeld voor blinden en slechtzienden. Voor outdoor toepassingen 20mm heeft Padana ook een breed aanbod. Casalgrande Padana investeert als industriële onderneming, naast design en techniek, ook in duurzaamheid met behulp van de BIOS CERAMICS technologie en stimuleert ondertussen ook nog eens wereldwijd architecten en ontwerpers middels haar 2 jaarlijkse wereldwijd bekende Grand Prix. In 2013 breidde Casalgrande Padana haar productiecapaciteit uit tot maar liefst 80.000 m2 per dag. De fabriek beschikt dan ook over de modernste technologieën. Ook in 2017 wordt opnieuw gewerkt aan verdere uitbreiding van productiecapaciteit en technologieën.

Ceramica Saloni

Ceramica Saloni behoort tot de grootste Spaanse tegelfabrikanten. Het bedrijf, opgericht in 1971 produceert zowel wand-als vloertegels. Geglazuurd en ongeglazuurd porcelanato maar ook tegels op rode èn op de meer exclusievere witte scherf. Op wandtegel gebied is deze Spaanse topspeler o.a. in staat om in de zeldzame formaten 30x90 en vooral 40x120 te produceren, ook weer op witte scherf. Tenslotte tracht Ceramica Saloni ook bij te dragen aan een schoner milieu en houdt zich daarom aan de UNE-EN ISO 14021 standaard.

Serenissima

Serenissima, werd opgericht in 1968 en in 2005 overgenomen door de Romani group waarbinnen zij hèt leidende merk is. Serenissima behoort met haar productiecapaciteit van ruim 9 miljoen vierkante meter tot de middelgrote Italiaanse tegelproducenten en produceert uitsluitend vloertegels. De fabriek heeft zich op dat terrein dan ook ontwikkeld tot zowel een èchte plavuizen specialist: van zeer kleine formaten tot de echte grootformaten, geschikt voor zowel binnen als buiten (outdoor) maar òòk altijd gebaseerd op de porcelain – stoneware technologie die tot de modernste en meest geavanceerde in de branche behoort. Serenissima produceert zowel indoor als outdoor tegels (20 mm).

Cercom

Cercom werd opgericht in 1975 en werd in 2005 door de Romani-group overgenomen. Cercom concentreert zich op het aanbieden van hoogwaardige technische oplossingen en richt zich daarom voortdurend op innovatie, verbetering van de dienstverlening èn de ontwikkeling van human resources.Er wordt bij de Romani group daarbij gebruikt gemaakt van s’werelds méést geavanceerde productiesystemen voor het produceren van wand- en vloertegels, waarbij er grote waarde aan het beschermen van het milieu en het ecosysteem wordt toegekend. De Cercom collectie bevat daarbij een evenwichtige mix van design, esthetiek en voldoet daarmee aan de hoogste technische eisen. De Cercom tegels zijn mede daarom geschikt voor projecten maar óók voor particuliere doeleinden.De geproduceerde formaten lopen uiteen van het formaat 30x30 tot 60x120. Ook beschikt Cercom over een uitgebreide collectie outdoor tegels (20mm dik).

Meer weten over de Imola formule? Klik hier om naar Imola te gaan.